1. Kiroileva Täti vihaa hymistelyä, pyhistelyä ja teeskentelyä.

 

  1. Erityisesti Kiroileva Täti vihaa em. omissa sivupersoonissaan.

 

  1. Omasta näkövinkkelistään katsottuna Kiroileva Täti on Pääpersoona.

 

  1. Ihan saatanasti K.T. vihaa hymistelyä, pyhistelyä ja teeskentelyä politiikassa ja pisneksessä ja kaikessa, missä niitä käytetään toisen ihmisen manipuloimiseksi ja hyötymistarkoituksessa.  Jos Kiroilevalla Tädillä olisi paljon rahaa, hän antaisi ne mieluummin Rehelliselle Rosvolle, joka sanoo ”vittu rahat tänne tai henki menee” kui jollekin lässyttäjälle, jolla on taka-ajatuksia. ”Rahat tai henki” suoraan sanottuna on reilu kauppa. Että voi sentään harkita, että ”hmmm….no, ehkä noi rahat sitte kuiteski” eikä niin, että”voikun toiniintykkäämustaannanpa sillerahanija ääneni”eikä ees tajuu ku jälkeenpäin, et vittu, sehän kusetti mua. Jos nyt sitte tajuu.

 

  1. Ylipäätään Kiroileva Täti tykkää enempi – PALJON enempi – suorista, rosoisista ja vähän karkeista tyypeistä kuin niin hyvistä, että itteensä saa hävetä niitten seurassa. Varsinkin kun K.T. ei usko täysin särmättömään hyvyyteen.

 

  1. Kiroileva Täti vihaa meteliä, ellei se lähde hänestä itsestään tai ellei ole baarissa tarpeeks kännissä…no, jaa, vihaa se sittenki. Siis aina, kun ei kuule omaa ääntään ja ajatuksiaan. Tai aina, kun niihin äänin pitäis jotenki reagoida. Helsingin liikenteen äänet esemes ei häiritte. Nehän kuuluu sinne.

 

  1. Kiroileva Täti vihaa rahapulaa ja jälkiveroja. Ihan saatanasti.

 

  1. Kiroileva Täti rakastaa laiskottelemista. Kaikkein mieluiten se vetäis homoystävän kanssa aurinkorannalla(mieluiten meren)Pina Coladaa päivät ja pitkät ja pongailis miehiä ja vertailis makumieltymyksiä. Tai ainakin siis toisinaan.

 

  1. Kiroileva Täti tykkää tanssia niin että tyrät rytkyy.

 

  1. Kiroileva Täti tykkää laulaa karaokea(heh, se yks hömppä unohti tään listastaan), ja tykkää kun sille taputetaan ja kun joku käy sanoo, et ”kyllä lauloit älyn hyvin!”

 

  1. Kiroileva Täti tykkää lapsista eikä kiroile – jos mahollista – lasten kuullen, mutta ei tykkää liian monista lapsista yhtä aikaa, varsinkaan jos niillä on kaikilla samaan aikaan asiaa, johon pitäis vastata. Kiroileva Täti RAKASTAA kahdenkeskeistä vuorovaikutusta. Senkin uhalla, että se sattuu välillä saatanasti.

 

  1. Kiroileva Täti menee ylipäätään paniikkiin  kaikista yhtäaikaisista ärsykkeistä, jotka meteliin liitettyinä tekee elämästä HELVETIN. Sillon Kiroilevan Tätin tekee mieli huutaa ja kiroilla niin, että seinät kaatuu ja tulee rauniot ja savua ja HILJAISUUS. Mut aina ei voi ja sekös Kiroilevaa Tätiä vituttaa.

 

  1. Kiroilevasta Tätistä on kivaa olla silloin tällöin pikku huppelissa. Kaatokänni on taas perseestä ja varsinkin silloin, kun yläpääkin falskaa samaan aikaan, yäk. Onneks harvoin nykyään semmosta. Arvokas keski-ikä on tavoittanut Kiroilevan Tädinkin vihdoin.

 

  1. Kiroileva Täti vihaa(välillä) sotkua, muttei jaksa siivota. Tai ei huvita. Tai on aina jotain parempaa tekemistä. Mutta silloin joskus, kun siivotuttaa, se onkin yllättäen kivaa.

 

  1. Kiroileva Täti vihaa hammasrivistössään olevaa koloa, joka kerää appelsiininlohkot ja lihanpalat niin, että niillä ruokkisi puoli kaupunkia, jos ne saisi jotenkin kaivettua sieltä pois.

 

  1. Kiroilevaa Tätiä vituttaa, kun se haluis ajaa autoa, muttei omistaa sellaista. Antagonistinen ristiriita? Vois se omistaakin, jos Joku Muu maksais ja huoltais. Mut sit ois huono omatunto saastuttamisesta, plääh.

 

  1. Kiroileva Täti nukkuu usein nalle kainalossa tai vasemman, oikean yli koukistuneen jalan alla lähinnä siksi, että se on hyvä makuuasento selälle ja pumpulle.

 

  1. Kiroileva täti nukkuu usein myös piikkimatolla, jonka heittää yön aikana pois. Että ehkä K.T. onkin kaappimasokisti tai jotain. Sen maton salaisuus on siinä, että se tuottaa ihanasti lämpöä kehoon – erilaista kuin huoneen tai vaatteiden tuoma lämpö. Se on nastaa. Esitteen mukaan matto antaa myös energiaa ja rauhoittaa(?!), valaisee sielun ja poistaa kaikki vaivat ja luonteenheikkoudet. Ei o Täti huomannu moista. Mutta lämpö is enough.

 

  1. Kiroileva Täti on ihan vitun utelias, ja moni pitää sitä haihattelijana, koska se tutustuu niin paljo eri juttuihin ja innostuu niistä. Kiroileva Täti on ollu huomaavinaan, että innostuminen on ympäristön mielestä Pahinta Maailmassa. Pikku kakunpaloja sen rinnalla ovat huijaukset, ryöstöt ja raiskailut. Mutta että INNOSTUU – herrajestas, kuka nyt semmosta kestää…

 

  1. Kiroileva Täti suree sitä, että ei ole ollut kyllin rohkea ja itseluottavainen käyttääkseen elämässä käyttämättömiä mahdollisuuksiaan ja pelkää, ettei koskaan käytkään ja käy siksi terapiassa.

 

  1. Kun Kiroileva Täti on pelastanut itsensä omalta itseltään, hän mieluusti auttaa muita tekemään samoin. Voi se auttaa jo kykyjensä ja voimiensa mukaan matkan varrellakin, koska pelastuksesta ei voi koskaan olla ihan varma.

 

  1. Jos Kiroileva Täti jää Tämmöseksi eikä pelastu semmoksi säteileväksi ja itsevarmaksi persoonaksi, mikä on sen Tavoite(pöllitty AAL:n askelkirjasta), niin Kiroileva Täti opettelee hyväksymään sen. Että jos vanhenemisen ja rupsahtamisen pystyy hyväksyyn, niin miksei sit tätäkin.

 

  1. Kiroileva Täti tykkää sinkkuelämästä, koska siinä voi muotoilla makkaran mieleisekseen. On siinä huonotki puolensa, mutta tässä asiassa Kiroileva Täti keskittyy siihen, että lasi on puoleksi täysi, ellei vähän enemmänkin. Kiroileva Täti rakastaa Vapautta.

 

 

  1. Kiroileva Täti rakastaa sisimmässään keskeneräisyyttä vapauden ohella yli kaiken. Vapautta olla keskeneräinen. Se tarkottaa nimittäin sitä, ettei o vielä kuollu.

 

  1. Kiroileva Täti toivoo, että sen muistojuhlassa läheiset – ja miksei kaukaisemmatkin – voisivat vilpittömästi todeta toisilleen: ”Oli se muuten ihan vitun hyvä tyyppi.”